- Obecnie brak na stanie

Płytka rozszerzeniowa z modułem NFC do Raspberry Pi oparta na układzie NXP PN512. Ma zintegrowaną wydajną antenę i jest wyposażona w interfejs SPI. Moduł spełnia wymogi zgodności ze standardami trybu czytnika, trybu P2P i emulacji karty oraz jest całkowicie obsługiwany przez NXP NFC Reader Library. EXPLORE-NFC
darmowa wysyłka na terenie Polski dla wszystkich zamówień powyżej 500 PLN
Jeśli Twoja wpłata zostanie zaksięgowana na naszym koncie do godz. 11:00
Każdy konsument może zwrócić zakupiony towar w ciągu 14 dni bez zbędnych pytań
Płytka rozszerzeniowa z modułem NFC do Raspberry Pi oparta na układzie NXP PN512, wyposażona jest w zintegrowaną antenę i interfejs SPI. Moduł jest zgodny ze standardami trybu czytnika, trybu P2P i emulacji karty oraz jest całkowicie obsługiwany przez NXP NFC Reader Library. Dla zestawu przygotowany został dedykowany pakiet oprogramowania.
Komputer Raspberry Pi 3 model B (Quad Core Broadcom BCM2837, 4x1.2GHz rdzeń ARM Cortex-A53, RAM 1GB, 4xUSB, Ethernet, HDMI, Wifi, Bluetooth)
Komputer Raspberry Pi 3 model B+ (Quad Core Broadcom BCM2837B0, 4x1.4GHz rdzeń ARM Cortex-A53, RAM 1GB, 4xUSB, Ethernet, HDMI, Wi-Fi, Bluetooth BLE)
ZL2MCS51 - zestaw uruchomieniowy dla mikrokontrolerów z rodziny MCS51 (AT89C51RD2)
Brak towaru
DevKit8000 Evaluation Kit (dwurdzeniowy OMAP3530: ARM Cortex-A8 i DSP C64xx) z 7-calowym TFT
Brak towaru
Brak towaru
Brak towaru
Brak towaru
Brak towaru
Brak towaru
Brak towaru
Brak towaru
Zmontowany uniwersalny moduł zasilający 5V. AVT1895/5 C
Brak towaru
Wyświetlacz LCD 2x16, 80x36mm, LED backlight (GREEN), znak 4,24mm
Brak towaru
Miniaturowy czytnik kart micro-SD z interfejsem USB 2.0. Obudowa czytnika wykonana jest z aluminium, kolor różowy. Współpracuje z systemami Windows oraz Mac OS
Brak towaru
Brak towaru
Brak towaru
Listwa zaciskowa męska, kątowa, 7-pinowa. Raster 3,81 mm. Wysokość 7 mm. KF2EDGR
Brak towaru
Zmontowany mikroprocesorowy włącznik akustyczny typu klaskacz. AVT1835 C
Brak towaru
Płytka rozszerzeniowa z modułem NFC do Raspberry Pi oparta na układzie NXP PN512. Ma zintegrowaną wydajną antenę i jest wyposażona w interfejs SPI. Moduł spełnia wymogi zgodności ze standardami trybu czytnika, trybu P2P i emulacji karty oraz jest całkowicie obsługiwany przez NXP NFC Reader Library. EXPLORE-NFC